Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Karelian Hurmos solmi uusia sopimuksia

Karelian Hurmos solmi uusia sopimuksia

Karelian hurmoksen miehistö pääsee valmistautumaan hyvillä mielin tulevan kesän yhteisharjoituksiin. Hallituksen tekemät löyhennykset rajoituksiin mahdollistavat kesäharjoittelun toteuttamisen alkuperäisen suunnitelman mukaan.

- Odotamme vielä kaupungilta vahvistuksia kesäharjoitteluun liittyen, esimerkiksi siihen, miten ja milloin salit avautuvat, tuumaa urheilutoimenjohtaja Marko Räsänen. Tarkoituksena on kuitenkin aloittaa lajiharjoittelu heti kesäkuun alusta.

Lisäksi joukkue on saanut viimeisiä puuttuvia palasia joukkueeseensa. Keskipelaajaosastolla jatkaa pari edellistä kautta Joensuussa ihastuttanut Härkösen Petteri.

- Petteri Härkösen jatkaminen Hurmoksessa on tärkeä juttu. Härkösellä on vielä potentiaalia ottaa suuriakin askeleita kohti liigan kärkeä ja lähteä haastamaan kokeneempia keskitorjujia.  Halusin alusta saakka pitää Petterin Joensuussa ja olen erittäin iloinen, kun siinä onnistuttiin, tuuma päävalmentaja Alatalo.

Keskipelaajaosastolle uutta vertaa tuo Savonlinnan East volleysta saapuva 27-vuotias Eetu Lähteenmäki. Lähteenmäki on koripallotaustainen pelaaja, joka aloitti aktiivisen lentopallon harrastamisen vasta vuonna 2016. Hän on kehittynyt huimaa vauhtia ja olikin kesken jääneellä 1-sarja kaudella sarjan parhaimmistoa.

- Eetu Lähteenmäki tuo joukkueeseen positiivista energiaa omalla olemuksellaan sekä kovaa työntekoa päivittäiseen arkeen. Hänellä on kova halu kehittyä henkilökohtaisella tasolla ja on joukkueeseen hyvä lisä, tuumaa Alatalo.

Harjoitteluryhmään palaa Joensuun oma poika Atte Rissanen. Atella jäi viime kausi kesken polvivamman takia. Alkuvuodesta operoitua polvea kuntoutetaan nyt rauhassa ja harjoitteissa keskitytään siihen, että mies pelaa vielä monta vuotta lentopalloa.

Hurmos löysi riveihinsä myös tulevaisuuden superpelaajan

Hurmoksen hakkuriosastoa vahvistaa seuraavat kaksi kautta Australiasta saapuva Apech ”Ape” Pac. Apech Pacin saapuminen Joensuuhun tuo paljon positiivisia asioita. Apech on erittäin ulottuva ja hyväjalkainen nuori kaveri. Hänessä on vielä paljon raaka potentiaalia ulosmitattavaksi. Vuonna 1999 syntyneen nuoren 208 cm pitkän Apechin kanssa saatiin aikaiseksi suoraan 2+0 mallinen sopimus. Ape liittyy joukkueen mukaan elokuun alussa.

- Olen erittäin innoissani saadessa liittyä Hurmoksen joukkueeseen seuraavaksi kahdeksi kaudeksi. Olen innoissani uudesta haasteesta pelata Suomessa ja Mestaruusliigassa. Odotan menestyksekkäitä kausia Matin alaisuudessa, tuuma Ape.

Päävalmentajan mietteitä:
- Olen erittäin tyytyväinen, että olemme saaneet joukkueen aikaisin kasaan. Joukkueessa on nuoria, taitavia ja ennen kaikkea nälkäisiä kavereita, jotka haluavat kehittyä paremmaksi ja paremmaksi lentopalloilijana sekä ihmisenä. Paria pelaajaa lukuun ottamatta kaikilla on kokemusta jollain tapaa liigatasolta, joka on positiivinen asia. Pelaajat ovat jo kolmatta viikkoa tekemässä omatoimista harjoittelua ohjelmien mukaan. Tarkoitus meillä on aloittaa yhteiset harjoitukset toukokuun loppupuolella, terveys edellä kumminkin mennään. Toinen tärkeä palanen nyt kevään aikana oli saada Jari-Pekka Lund fysiikkavalmennukseen mukaan. Osa pelaajista ovatkin jo päässeet käymään Jari-Pekan luona testattavina. Rakennetaan maltilla ja huolellisesti pohjat kuntoon, niin hyvä tulee. Jokaisella on kyllä kovaa intoa päästä harjoittelemaan sekä valmistautumaan tulevaan yhdessä.

Lähde: karelianhurmos.fi


Takaisin edelliselle sivulle
Lauri Jylhä Saksasta takaisin Suomeen ja Hurmokseen

Lauri Jylhä Saksasta takaisin Suomeen ja Hurmokseen

Karelian Hurmos on sopinut 1+1 vuotisen sopimuksen Yleispelaaja Lauri Jylhän kanssa. 23-vuotias ja 194 senttinen Jylhä pelasi edellisen kauden Saksan 2. Bundesliigassa Blue Volleys Gothan riveissä.

Lue lisää
Karelian Hurmos räväytti uudelleen - Suomen Cupin välieriin

Karelian Hurmos räväytti uudelleen - Suomen Cupin välieriin

Jo aiemmin Savo Volleyn miesten lentopallon Suomen Cupissa pudottanut 1-sarjalainen Karelian Hurmos jatkoi keskiviikkona suurtekojaan. Nyt joensuulaisten kovuuden koki Kokkolan Tikerit ja Hurmos nähdään näin Suomen Cupin välierissä.

Lue lisää
Kehoe ja Burdine tammikuun pelaajat Mestaruusliigassa

Kehoe ja Burdine tammikuun pelaajat Mestaruusliigassa

Tappiottoman Kokkolan Tiikereiden passari Steven Kehoe ja naistenliigakakkosen HPK:n yleispelaaja Keao Burdine on valittu lentopallon Mestaruusliigan tammikuun Kuukauden pelaajiksi.

Lue lisää
Kärkipari vastakkain miesten Suomen Cupissa

Kärkipari vastakkain miesten Suomen Cupissa

Miesten lentopallon Suomen Cupin välieräparien arpa oli oikukas. Se heitti Hämeenlinnassa tapahtuneessa arvonnassa vastakkain liigan kärkikaksikon Kokkolan Tiikerit ja VaLePan.

Lue lisää
Esko ja Jokinen marraskuun pelaajat Mestaruusliigassa

Esko ja Jokinen marraskuun pelaajat Mestaruusliigassa

Marraskuun pelaajiksi lentopallon Mestaruusliigassa on valittu VaLePan passari Antti Esko ja LP Viestin keskitorjuja Kaisa Jokinen.

Lue lisää
Pasi Sydänlammi valittiin Lentopalloliiton puheenjohtajaksi

Pasi Sydänlammi valittiin Lentopalloliiton puheenjohtajaksi

Lentopalloliiton uudeksi puheenjohtajaksi valittiin sunnuntaina Tampereella yksimielisesti Pasi Sydänlammi Seinäjoelta.

Lue lisää