Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kokenut Kari Leivoja Indiansin päävalmentajaksi

 

Kokenut Kari Leivoja Indiansin päävalmentajaksi


Kouvola Indians ja Kari Leivoja ovat tehneet Vaahteraliigakautta 2013 koskevan yksivuotisen sopimuksen. Sopimuksessa on pykälä sarjatason vaihtumisen varalta.

Leivoja valmensi kaudella 2012 ensin Helsingin Wolverinesiä EFL peleissä ja sen jälkeen Porvoo Butchersiä joka sijoittui sarjassa neljänneksi. Viimeksi Leivoja on juhlinut mestaruutta valmentajana 20011 Helsinki Wolverinesin päävalmentajana. Leivoja toimi 2009 liigaan nousseen Lappeenrannan päävalmentajana joten kokemusta löytyy myös nousijajoukkueen valmentamisesta.

Indiansin Vaahteraliigajoukkue rakentuu hyvää vauhtia, ja viime kauden runkopelaajat ovat saamassa rinnalleen paljon nuoria Indians kasvatteja. Indiansin joukkueenjohtaja Juha Hallikainen kehuu joukkueen sitoutumista hankkeeseen jo tässä vaiheessa vaikka liigapaikka ei vielä olekaan varmistunut:  ”Joukkue rakentuu oman kylä pojista. Aktiivisesti etsimme tällä hetkellä hyökkäyslinja pelaajia, kotimaasta sekä euroopasta”.

Juha Hallikainen raottaa myös hieman valmennusorganisaatiota: ”Karin (Leivoja) saaminen päävalmentajaksi oli päänavaus. Etsimme vielä Leivojan kanssa sopivaa henkilöä puolustuksen koordinaattoriksi sekä apuvalmentajia”.

Varsinainen työ kohti Vaahteraliigaa joukkueella alkaa marraskuussa. Joukkueen ohjelmaan sisältyy viikossa neljä puntti treeniä, nopeusharjoittelua kahdesti sekä kaksi joukkue harjoitusta.

Indiansin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Kouvola Indians - logo

Indians - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutNoronen jatkaa SAJL:n johdossa

Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Suomen amerikkalaisen jalkapallon liiton liittokokous valitsi yksimielisesti puheenjohtaja Roope Norosen jatkamaan tehtävässään seuraavaksi kahdeksi vuodeksi.

Lue lisää
Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Amerikkalaisen jalkapallon kotimainen pääsarja Vaahteraliiga näkyy Nelonen Prolla myös kaudella 2015.

Lue lisää
URHOtv mukana jokaisella Vaahteraliigakierroksella

URHOtv mukana jokaisella Vaahteraliigakierroksella

Amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliiga näkyy URHOtv:llä myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Indians solmi pelaajasopimuksia

Indians solmi pelaajasopimuksia

Kovaliikkeinen Columbus Givens johtaa Indiansin hyökkäystä Vaahteraliigassa. Givens pelasi pelinrakentajana High Schoolissa mutta siirrettiin laitahyökkääjäksi Collegessa.

Lue lisää
Kokenut Dominic Olney vahvistaa sarjanousijaa

Kokenut Dominic Olney vahvistaa sarjanousijaa

Indians on solminut sopimuksen englantilaisen Dominic Olneyn kanssa.

Lue lisää
Indiansille sopimuksia

Indiansille sopimuksia

Indians on solminut sopimukset Puolalaisen Dominik Dabrowskin kanssa.

Lue lisää