Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Vedonlyöntiä aktiivisesti harrastaen

Vedonlyöntiä aktiivisesti harrastaen

Oletko koskaan ajatellut, että voisit seurata urheilua ammatiksesi, olematta siis itse urheilija. Kiertäisit peleissä ympäri maailman ja viettäisit jännittävää ja viihteellistä elämää, mutta elämää, jossa olisi myös isot riskit. Vähän kuin pokeriammattilainen, muttei mitään sinnepäinkään. Siinä missä pokeriammattilaisen menestyksen ratkaisee kortti ja oma taito, vedonlyönnissä ratkaisun tekee pelaajat ja sää ja oikeastaan kaikki muut, paitsi sinä itse.

Saamme lukea aina silloin tällöin eri mediasta, kuinka vedonlyöntiammattilaiset kertovat hienoista analyyseistään ja tilastoistaan, joiden avulla he tekevät panostuksia ja elävät vedonlyöjän arkipäivää. Mitäpä jos sinä tekisit asian hieman eri lailla. Aloittaisit vaikka keräämällä kaikki saatavilla olevat vedonlyöntibonus tarjoukset ja ansaitsisit pienen alkukassan, mutta sitten tekisit sen ison päätöksen, joka ei sovellu todellakaan kaikille – mutta ei se yksin maailman ympäri purjehtiminenkaan kaikille sovi.

Maailma edessä

Jalkapallo on laji, jota pelataan ympäri maapallon ja lähes kaikissa paikoissa toimii internet omalla mobiililaitteella. Mobiililaitteellasi kuten älypuhelin, pääset koska ja mistä tahansa käsiksi omalle pelitilillesi tehdäksesi uusia panostuksia valitsemiisi otteluihin – ja mikäli olisikaan parempi kuin olla itse paikan päällä, kun Barcelona kohtaa kotonaan Real Madridin ja olet itse asettanut vedon otteluun!

Siinä missä pokeriammattilainen istuu tunteja tai jopa päiviä yhdessä turnauksessa voittaakseen tai hävitäkseen, urheiluvedonlyönnin ammattilainen voi viettää päivän, vaikka englantilaisella laukkaradalla tai Suomen Vermossa, hevoskisoissa seuraamassa kilpailuja paikan päältä, pelaten ja jännittäen. Tosiasia molemmissa tapauksissa on, että siinä missä pokeriammattilainen voi matkustaa aivan turhaan Macaoon tai Las Vegasiin häviämään, myös urheiluvedonlyöntiin panostava ammattilainen voi nähdä ottelun kääntyvän viimeisillä sekunneilla tasapeliksi tai johtavan hevosen kompastuvan kavioihinsa ratkaisevilla metreillä – vedonlyönti ei sovi heikkohermoisille tai sydänsairaille.

Miksi jalkapallo vaihtoehtona?

Jalkapalloa pelataan läpi vuoden ja mikäli vedonlyönti on valintasi ammatiksesi ja sinulla on tarpeeksi resursseja lähteä liikkeelle ja panostaa kunnolla, voit matkustaa jalkapallon perässä maasta toiseen pelien ja tapahtumien mukana – ei sinun kuitenkaan joka päivä tarvitse vetoa lyödä. Toiset ammattilaiset pelaavat suuren määrän pieniä pelejä lähes päivittäin ja toiset ammattilaiset pelaavat vuodessa kohtuullisen määrän pelejä, mutta panostavat yksittäiseen peliin tai tapahtumaan huomattavasti enemmän.

Oli sitten kyse pokerista tai urheiluvedonlyönnistä, ei siihen voi lähteä ns. soitellen sotaan tyylillä. Ennen ammattilaiseksi ryhtymistä tulee taustalla olla oikeasta alan harrastamista ns. amatööritasolla eli pokerin peluuta nettipeleissä tai kotona vaikkapa pitkävedon pelaamista. Toisekseen tarvitaan myös aloituskassa eli tarpeeksi rahaa, millä on mahdollista lähteä matkalle ja mahdollista pelata pari tai muutamakin peli putkeen tappiollisesti. Kukaan vedonlyöjä ei osu joka kerralla oikeaan, joten jokainen ammattilainen tiedostaa sen ja pitää tarkkaa kirjaa vedoistaan, tappioistaan ja voitoistaan. Hyvä ammattilainen on myös merkannut itselleen maksimaalisen tappiorajan, jonka jälkeen on aika palata ”tavalliseen” työhön maailman kiertueelta. 

Lajien kirjo on valtava

Jalkapallon sijasta tai ohessa voi luonnollisesti pelata kaikkia muitakin lajeja, mutta ne amatöörivuodet ja pelaaminen ovat opettaneet, että vetoja ei pidä koskaan tehdä ilman analyysiä ja suunnitelmaa – ne eivät koskaan perustu mihinkään muuhun kuin mutu-tietoon, joka taasen ei vie minnekään, paitsi jos sinulla on todella hyvä onni.

Yksi vaihtoehto on myös valita yksi näistä uusita eSports peleistä ja alkaa treenata sitä tunteja päivässä ja päiviä viikossa – eihän sitä tiedä, kuinka hyväksi siinä pelissä voi tulla, ja näissä tietokonepelien turnauksissa liikkuu nykyään jo miljoonia euroja ja on lajista jo 2000-luvulla jääty eläkkeellekin miljonääreinä!


Takaisin edelliselle sivulle