Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Santeri Raatarila Josban päävalmentajaksi

Santeri Raatarila Josban päävalmentajaksi

 

Josban edustusjoukkueen uudeksi päävalmentajaksi on valittu liikuntaneuvoja Santeri Raatarila (23). Hän on toiminut aiemmin Josban seurakoordinaattorina ja edustusjoukkueen apuvalmentajana. Josban pitkäaikainen päävalmentaja Antti Ruokonen ilmoitti joulukuussa jättävänsä valmennustehtävät.

Mäntyharjulta kotoisin oleva Raatarila on kouluttanut itseään monipuolisesti valmennustehtäviin. Tanhuvaarassa suoritetun liikuntaneuvojan tutkinnon lisäksi hän opiskelee Karelia ammattikorkeakoulussa fysioterapeutiksi. Takana on lisäksi useita erilaisia kursseja ja Salibandyliiton koulutuksia.

- Olen iloinen, että seura uskoo minun pystyvän auttamaan joukkuetta kehittymään. Joukkue on täynnä loistavia persoonia ja koska tunnemme jo kaikki toisemme, niin uskon työskentelymme sujuvan hyvin, Raatarila arvioi.

- Meillä on nuori joukkue joka on sitoutunut pitkäjänteiseen työhön. Minun oma visioni on nostaa perinteikäs Josba takaisin sille tasolle jolle se Suomessa kuuluu.

Antti Ruokonen muistuttaa, että kaksi vuotta sitten seurassa tehtiin merkittävä linjavalinta kehittää uutta edustusjoukkuetta oman juniorityön kautta.

- Nyt tehtiin linjavalinta valmennuksessa. Me tarvitaan uutta virtaa ja ajatuksia, mutta tietenkin Josban perinteitä kunnioittaen. Josbasta on syntynyt kuva hyvin harjoittelevana, sitoutuneena ja joukkueena pelaavana ryhmänä, Ruokonen linjaa keskeiset periaatteet.

- Santeri on tuttu mies joukkueelle, nuorekas, utelias ja innostunut.

Päävalmentajan tehtävä on sivutoiminen. Raatarilan sopimus on yksivuotinen ja siinä on jatkomahdollisuus. Josban päävalmentajan tehtävää haki neljä henkilöä. Toisin kuin julkisuudessa on esitetty Steelersin valmentajana työskentelevä Petri Torni ei ollut hakijoiden joukossa.

Raatarila toimii nyt Josban seurakoordinaattorina ja vetää tyttösäbän kehitystyötä seurassa. Lisäksi hänellä on tehtäviä useissa poikajunnujoukkueissa, esimerkiksi C2-junnuissa vastuuvalmentajan rooli. Päävalmentajan vastuun hän ottaa meneillään olevan divarikauden jälkeen.

- Pidetään fokus vielä tässä keväässä ja Divarin pudotuspeleissä. Haluan myös hoitaa tyylikkäästi loppuun junioripuolen työni tämän kauden osalta.

Lähde: Josba.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Josba - logo

Josba - 2016-2017 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2016-2017

Ottelut kaudella 2016-2017

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Antti Ruokonen

Tiedot


Josban Divarimiehistöön kolme uutta pelaajaa

Josban Divarimiehistöön kolme uutta pelaajaa

Josba leireili kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna Joensuussa 30 pelaajan ja kuuden valmentajan voimin.

Lue lisää
Jesset jatkat Josbassa – edarille kuusi uutta sopimusta

Jesset jatkat Josbassa – edarille kuusi uutta sopimusta

Josban miesten ensi kauden divarijoukkue on täydentynyt kuudella pelaajalla. Seuran edustusjoukkue on tehnyt sopimukset nyt kaikkiaan 23 pelaajan kanssa.

Lue lisää
Josban runko kasassa

Josban runko kasassa

Josban miesten edustusjoukkueen runko säilyy hyvin kasassa. Seura on tehnyt jo 17 pelaajasopimusta, joista 13 pelaajaa on vanhoja tuttuja ja neljä uutta pelaajaa.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää